TRAJNI PROIZVODI


Proizvodi tradicionalne recepture bogatog okusa dimljeni hladnim dimom proizvedenim iz bukovog drveta, dozrijevanjem u klima komorama. Proizvodi dobiveni najstarijim i najprirodnijim načinom konzerviranja, soljenjem, dimljenjem i sušenjem.

KULEN

Original tradicionalni proizvod proizveden od najkvalitetnije svinjskog mesa I kategorije, izrazitog okusa najbolje paprike, dozrijeva preko 90 dana u kontroliranim uvjetima na taj način dobivamo jednu od
najkvalitetnijih mesnih delikatesa našeg podneblja.

KUENOVA SEKA

Kvalitetnog sastava u kojem prevladava
svinjski but i najkvalitetnija čvrsta masnoća, izrazitog i pikantnog okusa paprike.

SRIJEMSKA

Original jedina Srijemska kobasica u prirodnomovitku, izraženog pikantnog okusa.

ČEŠNJOVKA

Trajna aromatična kobasica u prirodnom
crijevu domaćeg okusa s izraženom aromom češnjaka, rustikalnog presjeka.

OKIĆKA

Kobasica specifičnog okusa najboljih talijanskih salama. Punjena u prirodno konjsko crijevo dozrijevanja najmanje 60 dana.

BUĐOLA

Original, jedina „prava Buđola“ na tržištu, birani svinjski vrat suho soljen i punjen u prirodni ovitak, ručno formirana mrežica od prirodnih materijala, daje joj jedinstven originalni izgled. Dozrijeva i preko 90 dana.

PANCETA

Birana panceta isključivo A i Deli kvalitete suho soljena dimljenja i dozrijevana najmanje 60 dana, što joj daje bogat okus i mekoću koja se topi u ustima.

TIROLSKA SLANINA

Inovativan proizvod na tržištu, soljen
s dodatkom prirodnih začina planinskog podneblja u kojem dominira borovica, dimljen i sušen. Jedinstvenog okusa koji
je apsolutna novina u ovoj kategoriji proizvoda.

HRENOVKE I KOBASICE


Jedinstvenog pakiranja, u kontroliranoj atmosferi čime proizvodi zadržavaju izvorni okus i izgled. Inovativna receptura sa smanjenim udjelom soli u odnosu na sličneproizvode, ove kobasice čini zdravim i ukusnim obrokom. Uobičajeni udio soli kod ovih proizvoda prelazi i preko 2%, dok hrenovke i kobasice Dr.Škobić imaju maksimalno do 1,5%soli u svom sastavu što je smanjenje i preko 30%.

HRENOVKE

U prirodnom crijevu tradicionalne obarene i
dimljene hrenovke okusa koji su poznavali naši stari.
Jedrog presjeka, blagog i neutralnog okusa koji osobito
vole mladi. Spremne za uživanje u nekoliko minuta.
Dovoljno ih je 10 minuta ugrijati na temperaturi 80°C

KRANJSKA

original, kobasica originalne tradicionalne. Originalnog karakterističnog okusa, spremna za konzumiranje u roku 10 minuta. Kobasice je prije uživanja dovoljno ugrijati 10 minuta na temperaturi 80°C.

DELIKATES

kobasica, originalna domaća kobasica, krupne rustikalnte teksture pikantnijeg okusa, namijenjena gurmanima. Klasična domaća kobasica s visokim udjelom najkvalitetnijeg svinjskog i goveđeg mesa. To je polusuha kobasica koju je potrebno duže pripremati kuhanjem ili pečenjem 15-30 minuta.

ŠUNKE


Vrhunski kuhani proizvodi sa smanjenim udjelom masnoće i soli, visokim udjelom najkvalitetnijeg svinjskog mesa. Proizvodi krupne teksture kako bi se istaknula njihova kvaliteta i sastav.

MOZAIK ŠUNKA

Krupniji komadi šunke u presjeku ravnomjerno rspoređeni u sitnije mljevenom nadjevu. Proizvod koji koristi najbolja iskustva iz tehnologije proizvodnje klasične Šunkarice i kuhane šunke, bogatog okusa prikladan za sendviče i nareske.

SENDVIČ ŠUNKA

Klasični kuhani proizvod blagog i neutralnog okusa sa smanjenim udjelom soli i masnoća, pogodan za svakodnevnu prehranu svih generacija. Svjetlog presjeka s krupnijom teksturom i vidljivim komadima mesa od svinjskog buta. Sadrži manje od 3% masnoće s visokim udjelom proteina.

ŠUNKA

FIT vrhunac u proizvodnji kuhanih šunki. Šunka proizvedena od krupnih komada svinjskog buta blago začinjena i kuhana u vlastitom soku. Šunka velike hranjive vrijednosti pogodna za prehranu djece, dijabetičara i osoba kojima je potrebna prehrana osiromašena solju, odnosno šunka za sve koji paze na kalorije i vole kvalitetan proteinski obrok. Sadrži manje od 3% masnoće.

TRAJNE KONZERVE

S ponosom predstavljamo novu liniju pašteta, namaz od tune, vegetarijanskih proizvoda, narezaka i šunke u novom modernom i praktičnom pakiranju zaobljenog dna limenke. Tradicija i znanje koje posjedujemo u ovom dijelu proizvodnje daje nam za pravo ove proizvode predstaviti kao jedne od najkvalitetnijih na tržištu. Mlađim generacijama želimo približitiprirodne okuse prošlih vremena u novom modernom pakiranju. Ovi proizvodi imaju smanjeni udio soli i masnoća i do 30% u odnosu na konvencionalne proizvode na tržištu. Udio soli kod trajnih konzervi Dr. Škobić ne prelazi 1,5%. Ovom linijom proizvoda dokazujemo da konzerva može biti ukusan i hranjih obrok.